Ancient Warrior 0100 Ancient Warrior 0002 Ancient Warrior 0003 Ancient Warrior 0004 Ancient Warrior 0005 Ancient Warrior 0006 Ancient Warrior 0007 Ancient Warrior 0102
Ancient Warrior 0094 Ancient Warrior 0020 Ancient Warrior 0026 Ancient Warrior 0015 Ancient Warrior 0035 Ancient Warrior 0050 Ancient Warrior 0056 Ancient Warrior 0101

De kracht van de Oerkrijgers

Iedereen heeft wel eens periodes in zijn leven, wanneer kleinere of grotere crises ons pad kruizen. Soms verliezen we iemand die ons zeer dierbaar is, omdat ze sterven of een ander pad kiezen. Soms verliezen we ons werk en vrezen de financiële gevolgen. Soms bedreigt een ziekte ons bestaan of zorgt het voor sterke lichamelijk of emotionele pijn. Soms weten we dat we ons leven moeten veranderen, maar zijn we bang de verkeerde beslissing te treffen.

Oerkrijgers kunnen je ondersteunen in tijden van crises. Ze beschermen je soms tegen gevaar van 'achteren', zodat jij je bezig kan houden met de uitdaging die voor je staat. Soms geven ze je net dat kleine beetje extra moed, die je nodig hebt om een belangrijke maar moeilijke beslissing te nemen. Ze zitten bij je, als je wilt huilen en luisteren, als je in stilte of juist hardop spreekt. Ze kunnen jouw gevecht niet vechten. Tegelijkertijd is het in tijden van crisis vaak goed te weten, dat je niet alleen bent en dat er iemand naast je staat of (als je dat liever hebt) achter je staat.

Iemand die naast je staat

Door de eeuwen heen hebben mensen zich verbonden met krachtige 'entiteiten' om hen te ondersteunen. Deze entiteiten noemde men engelen, heiligen, Goden of totemdieren, ieder met een specifieke set van kwaliteiten. Ik geloof, dat de kaarten (en schilderijn), die ik verspreid, een mogelijkheid bieden om je te verbinden met de kwaliteiten van een Oerkrijger. Misschien kan je fysiek de aanwezigheid van deze entiteit bespeuren. Misschien helpt het je om contact te leggen met je eigen innerlijk stijder. Misschien helpt het je om contact te leggen met een krachtige 'behoefte', die extra aandacht nodig heeft.

Je bent hier op deze website, omdat iemand van mening was, dat je op dit moment een uitdaging in je leven hebt en wel wat extra ondersteuning verdient. Als je een kaart hebt ontvangen, heb je een geschenk ontvangen, dat nog is ingepakt. Jij mag het openen. Hoe je het opent, mag je zelf beslissen. De Cirkel kan je helpen om je te verbinden met jouw eigen krijger om de ondersteuning te ontvangen, die hij of zij je te bieden heeft.

Ondersteuning en luisteren

Het maken en verspeiden van deze Oerkrijgers is slechts een van de manieren, waarop ik probeer om anderen te ondersteunen. Het andere 'geschenk' dat ik aanbiedt is 'luisteren'. Gebaseerd op mijn trainingen, werk en de crises die ik zelf hebben meegemaakt, geloof ik, dat een van de grootste geschenken die je jezelf kan geven in tijden van crisis, is het vinden van iemand, die werkelijk kan luisteren. Iemand om stoom bij af te blazen. Iemand die je kan hepen om de 'kernboodschap' te vinden, dat ene ding dat maak dat je leven op dit moment zo hard lijkt te maken. Of iemand die je kan helpen om nieuwe oplossingen te vinden. (Meer …

Ondersteun ons

Deze web-site en het idee kosten jou niks. Ten eerste omdat ik er van overtuigd ben, dat de Oerkrijgers zich mogen verspreiden. Vertel anderen wat deze krijger voor jou heeft kunnen doen. Geef de kaarten door aan anderen en verzoek om nieuwe te ontvangen, als je dat wilt. En als je het gevoel hebt, dat je meer wilt doen (includief donaties), laat me dat dan weten.

Hugo A. Roele