Ancient Warrior 0074 Ancient Warrior 0108 Ancient Warrior 0100 Ancient Warrior 0002 Ancient Warrior 0003 Ancient Warrior 0004 Ancient Warrior 0005 Ancient Warrior 0006 Ancient Warrior 0007 Ancient Warrior 0104 Ancient Warrior 0105
Ancient Warrior 0106 Ancient Warrior 0107 Ancient Warrior 0094 Ancient Warrior 0020 Ancient Warrior 0026 Ancient Warrior 0015 Ancient Warrior 0035 Ancient Warrior 0050 Ancient Warrior 0056 Ancient Warrior 0102 Ancient Warrior 0103

De Cirkel: de ondersteuning van de Oerkrijger voelen

Je hebt deze kaart gekregen, omdat er blijkbaar iemand was die vond, dat jij de ondersteuning van een oerkrijger verdiend. Wij geloven dat je ook ondersteund wordt, als je je daar bewust van bent. En soms is de impact van deze ondersteuning krachtiger, als we de aanwezigheid van mensen en entiteiten die ons ondersteunen kunnen zien en voelen.

De kaarten en schilderijen die wij de wereld insturen zijn een hulpmiddel om de ondersteuning en energie van de entiteiten die wij oerkrijgers noemen te kunnen voelen. De geleide meditatie op deze pagina kan je elpen om de aanwezigheid te zien en/of voelen van de krijger, die besloten heeft om jou te ondersteunen. Houd de kaart vast terwijl je de onderstaande tekst leest en zie of voel hoe jouw krijger zichzelf aan jou toont.

Een beschermende cirkel van krijgers

Stel je voor dat je omringt wordt door een grote cirkel van krijgers. De cirkel is zo groot dat je amper de andere kant kunt zien. Soms zie je voor een moment licht glinsteren op een stuk metaal, vaak ijzer, soms goud, zilver of zelfs nog vreemdere materialen. De krijgers zijn stil. Je kan ze niet horen ademen. Je hoort hun wapens niet. Het enige geluid dat je hoort is het geruststellende geluid van je eigen ademhaling.

De plaats waar je je bevindt is noch donker noch light. Je kan alles helder zien, hoewel je geen bron van licht kan waarnemen. Er is geen zon, geen kaarsen, geen electrisch licht. Het enige wat maakt dat je dingen kan zien, is een soort overal aanwezig groenachtig licht. Het komt niet uit een bepaalde richting. Het is er simpelweg. Het helpt je te zien. En het vermogen om te zien voelt veilig. Je bent veilig. De boodschap van die groenachtige licht is dat je toestemming hebt om alles te zien, voelen en horen dat gezien moet worden in de volledige bescherming van de cirkel van krijgers.

Je eigen krijger ontmoeten

Stel je nu voor dat uit deze cirkel van krijgers een krijger naar voren komt die besloten heeft om jou te beschermen en ondersteunen. Misschien zag je haar of hem bewegen, misschien ook niet. Misschien voel je haar of zijn aanwezigheid, misschien ook niet. Het is genoeg om te weten, dat hij of zij nu bij je is en op een plek staat die voor jou het meest veilig voelt. Dat kan naast je zijn, waar je haar of hem kunt zien. Het kan ook achter je zijn, waar hij je rug beschermt. Jouw krijger heeft de beste plek uitgekozen om JOU te ondersteunen.

Het is belangrijk je te beseffen dat jouw krijger gekozen heeft heeft om JOU te ondersteunen. Zij of hij koos jou, omdat jij net zo zeer speciaal voor haar of hem bent, als zij of hij speciaal kan zijn voor jou. Krijgers kiezen zorgvuldig de mensen die ze ondersteunen. Als deze krijger jou heeft uitgekozen, betekent het dat zij of hij kwaliteiten heeft die alleen jij nodig hebt een een type bescherming kan bieden die perfect aansluit bij de manier waarop jij graag bescherming ontvangt.

Misschien kan je je krijger zien. Misschien zie je een deel van een pantser, of een schild, een zwaard, een lans. Misschien voeten die naast de jouwe staan. Misschien kan je haar of zijn aanwezigheid voelen zonder te zien. Misschien kan je haar of hem horen, als een stem in je hoofd, die je verteld wat gehoord wil worden. Neem de tijd om de aanwezigheid van deze krijger te voelen. Voel de bescherming. Voel de extra kracht die het je geeft.

Je uitdaging aanschouwen met ondersteuning van een oerkrijger

Je bent net verbonden met de bescherming en ondersteuning van een oerkrijger. Misschien is het op dit moment voldoende om de verbinding te voelen en daar van te genieten. Je kan ieder moment deze verbinding opnieuw oproepen als je dat wilt of nodig hebt. En misschien voel je dat je met deze bescherming en ondersteuning een stap dichter naar je uitdaging kunt bewegen en je toch nog even veilig kunt voelen als eerder. Je kunt je uitdaging van dichterbij bekijken. Misschien kan je je uitdaging zelfs aanraken. Of misschien vraag je jouw krijger om haar aan te raken.

Wat er nu gebeurt, bepaal jij. Het kan afhankelijk zijn van het soort uitdaging. Soms is de uitdaging om door een moeilijke periode met ziekte of zelfs dood te gaan. Soms is de uidaging om iets in je leven te veranderen, een beslissing te treffen. Soms moet je een iedere aspect van een uitdaging bekijken en een plek geven. Ssoms is de uitdaging om gewoon bij je uitdaging te lijven en 'niets' te doen. (Meer ondersteuning?)

Jouw verhaal: vertel wat er gebeurd is?

Ik hoor graag, hoe jouw krijger je je heeft ondersteunt om om te gaan met je uitdaging. Ik heb gemerkt dat het delen van verhalen mensen verbindt. Misschien kan je verhaal zelfs anderen ondersteunen, die zich in een soortgelijke situatie bevinden. En misschien wil je (nog even) je verhaal voor jezelf houden. Stuur me een e-mail als je verhaal klaar is om gedeeld te worden met mij en/of anderen of bezoek de Facebook pagina voor anderen zoals jij, die ook een krijger ontvangen hebben.